Bomboane de ciocolata cu nuca de cocos
Bomboanele cu ciocolată și cocos durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 177 de calorii, 2 g de proteine și 11 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten servește 30 și costă 26 de cenți per porție. Un amestec de migdale, nucă de cocos, zahăr de cofetarie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 15%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bomboane cu ciocolată și nucă de cocos, Bomboane cu nucă de cocos și Bomboane cu migdale și nucă de cocos.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați zahărul de cofetar, nuca de cocos, migdalele și laptele. Modelați în 1 inch. bile. Dă la frigider până se întărește, aproximativ 20 de minute.
Într-un cuptor cu microunde, topește chipsurile demidulci și scurtarea la mare timp de aproximativ 1 minut; se amestecă. Puneți la microunde la intervale suplimentare de 10 până la 20 de secunde, amestecând până la omogenizare.
Înmuiați bilele în ciocolată; lăsați excesul să se scurgă. Se îmbracă sau se ornează cu ingredientele la alegere.
Așezați pe hârtie cerată; se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano]()
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.