Bomboane De Ciocolată Umplute Cu Caramel

Bomboane De Ciocolată Umplute Cu Caramel
Bomboane de ciocolată umplute cu Caramel este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 124 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Dacă aveți nuci, bomboane de caramel acoperite cu ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 821 persoană au încercat și-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjituri Cu Ciocolată Umplute Cu Caramel, Cookie-Uri Umplute Cu Ciocolată-Caramel, și Bomboane De Zahăr Cu Ciocolată Umplute Cu Caramel.

Instrucțiuni

1
Bateți untul până la crem. Bateți treptat zahărul alb și zahărul brun. Bateți în ouă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și cacao. Adăugați treptat la amestecul de unt, bătând bine. Se amestecă 1/2 cană de nuci. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați restul de 1/2 cană de nuci cu 1 lingură de zahăr. Împărțiți aluatul în 4 părți. Lucrați cu o parte la un moment dat, lăsând restul în frigider până când este necesar. Împărțiți fiecare parte în 12 bucăți. Apăsați rapid fiecare bucată de aluat în jurul unui caramel acoperit cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Rotiți-vă într-o minge. Înmuiați blaturile în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați zahărul cu fața în sus, la 2 centimetri distanță pe foile de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți timp de 8 minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Lăsați să se răcească timp de 3 până la 4 minute pe foile de copt înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista