Bomboane De Ciocolată Umplute Cu Caramel

Bomboane De Ciocolată Umplute Cu Caramel
Bomboane de ciocolată umplute cu Caramel este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 124 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Dacă aveți nuci, bomboane de caramel acoperite cu ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 821 persoană au încercat și-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjituri Cu Ciocolată Umplute Cu Caramel, Cookie-Uri Umplute Cu Ciocolată-Caramel, și Bomboane De Zahăr Cu Ciocolată Umplute Cu Caramel.

Instrucțiuni

1
Bateți untul până la crem. Bateți treptat zahărul alb și zahărul brun. Bateți în ouă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și cacao. Adăugați treptat la amestecul de unt, bătând bine. Se amestecă 1/2 cană de nuci. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați restul de 1/2 cană de nuci cu 1 lingură de zahăr. Împărțiți aluatul în 4 părți. Lucrați cu o parte la un moment dat, lăsând restul în frigider până când este necesar. Împărțiți fiecare parte în 12 bucăți. Apăsați rapid fiecare bucată de aluat în jurul unui caramel acoperit cu ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Rotiți-vă într-o minge. Înmuiați blaturile în amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați zahărul cu fața în sus, la 2 centimetri distanță pe foile de copt unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți timp de 8 minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească timp de 3 până la 4 minute pe foile de copt înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista