Bomboane De Ciocolată Umplute Cu Caramel
Bomboane de ciocolată umplute cu Caramel este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 124 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Dacă aveți nuci, bomboane de caramel acoperite cu ciocolată, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, puteți face acest lucru. 821 persoană au încercat și-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Prăjituri Cu Ciocolată Umplute Cu Caramel, Cookie-Uri Umplute Cu Ciocolată-Caramel, și Bomboane De Zahăr Cu Ciocolată Umplute Cu Caramel.
Instrucțiuni
Bateți untul până la crem. Bateți treptat zahărul alb și zahărul brun. Bateți în ouă și vanilie.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și cacao. Adăugați treptat la amestecul de unt, bătând bine. Se amestecă 1/2 cană de nuci. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Combinați restul de 1/2 cană de nuci cu 1 lingură de zahăr. Împărțiți aluatul în 4 părți. Lucrați cu o parte la un moment dat, lăsând restul în frigider până când este necesar. Împărțiți fiecare parte în 12 bucăți. Apăsați rapid fiecare bucată de aluat în jurul unui caramel acoperit cu ciocolată.
Rotiți-vă într-o minge. Înmuiați blaturile în amestecul de zahăr.
Așezați zahărul cu fața în sus, la 2 centimetri distanță pe foile de copt unse.
Coaceți timp de 8 minute în cuptorul preîncălzit.
Lăsați să se răcească timp de 3 până la 4 minute pe foile de copt înainte de a le scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.