Bomboane cu fudge
Dacă ai aproximativ 20 de minute la dispoziție în bucătărie, Candy Bar Fudge ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten de încercat. Această rețetă are 64 de porții, cu 106 calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi fiecare. Pentru 16 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ai la îndemână cacao, unt, alune și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Îți este oferit de Taste of Home. Una peste alta, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Încearcă Nutella Fudge Candy , Almond Cookie Bat și Bar Nuts pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, combinați untul, cacaoa, zahărul brun și laptele. Încălziți la cuptorul cu microunde la putere mare până când amestecul dă în clocot, aproximativ 2 minute. Adăugați zahărul pudră și vanilia și amestecați.
Se toarnă într-un vas pătrat de 20 cm, uns.
Într-un alt bol potrivit pentru cuptorul cu microunde, încălziți caramelele și apa la putere mare timp de 1 minut și 25 de secunde sau până se topesc. Adăugați arahidele și întindeți peste stratul de ciocolată. Încălziți chipsurile de ciocolată la putere mare timp de 30 de secunde sau până se topesc; întindeți peste stratul de caramel. Răciți până se întăresc.