Bologneza simplă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 345 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, ceapă, pecorino romano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Bolognese Simplu, Deci-spaghete simple Bolognese, și Rag alla bolognese (sos Bolognese) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare se încălzește uleiul de măsline. Când aproape fumează, se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează la foc mediu până când ceapa devine foarte moale, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați țelina și morcovul și sotati timp de 5 minute. Ridicați căldura la mare și adăugați carnea de vită măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Sote, amestecând frecvent și rupând orice bulgări mari și gătește până când carnea nu mai este roz, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați roșiile, pătrunjelul și busuiocul și gătiți la foc mic mediu până când sosul se îngroașă. Condimentează cu sare și piper. Aceasta va dura aproximativ 1/2 oră. Termină bolognese cu Pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă