Boia afumată și Rutabaga Bisque
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Paprikan afumat și Rutabaga Bisque. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ceapă, unt, rutabaga și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, care nu este atât de super. Încercați Paprikan afumat și Rutabaga Bisque, Bisque De Somon Afumat, și Boia Afumată Tri Tip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu. Odată ce untul face spumă, adăugați ceapa și țelina și condimentați generos cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele sunt fragede, dar nu rumenite, aproximativ 5 minute.
Adăugați rutabaga și bulionul, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți până când rutabaga este fragedă când este străpunsă cu o furculiță, aproximativ 30 de minute.
Adăugați jumătate și jumătate, paprika și piper alb și amestecați pentru a combina.Lăsați supa să se răcească ușor, apoi pur și simplu într-un blender până se omogenizează. (Va trebui să faceți acest lucru în loturi.) Gustați și condimentați cu mai multă sare și piper alb, după cum este necesar.Asocierea băuturilor: Royal Oak Pale Ale, Anglia. Bulele moi fac un contrast frumos cu un biscuit cremos, în timp ce malțul modest dulce al unei bere nu va jigni rutabaga. Un personaj ușor hoppy din bere adaugă complexitate împerecherii fără a aduce amărăciune.