Blender Pâine Albă
Pâinea albă Blender ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 396 calorii, 10g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Un amestec de drojdie activă, sare, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Blender Pâine De Mere, Blender De Casă Sos Enchilada + Wolf Gourmet Blender Giveaway, și Blender Ovăz Afine Banane Pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 căni de făină și drojdie în recipientul unui blender. Acoperiți și pulsați până se amestecă. Măsurați laptele, scurtarea, zahărul și sarea într-o cratiță. Se încălzește la foc mic până se topește scurtarea.
Se scoate de pe foc și se răcește până abia se încălzește la atingere.
Se toarnă acest lucru în blender cu făina.
Adăugați oul; amestecați la cea mai mică setare pentru a amesteca.
Se toarnă amestecul amestecat într-un castron și se amestecă suficientă făină pentru a face un aluat moderat rigid. Acoperiți cu un prosop și lăsați să crească până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
Puneți aluatul în jos și ieșiți din castron pe o suprafață ușor înmuiată. Ungeți o tigaie de pâine de 9x5 inci în timp ce lăsați aluatul să se odihnească câteva minute. Formați aluatul într-o pâine și puneți-l în tigaie.
Lăsați să crească din nou până la dimensiunea dublă, 30 până la 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți pâinea până se rumenesc adânc, 40 până la 45 de minute.