Blaturi De Brioșă Cu Afine Sălbatice
Blaturi de brioșă de afine sălbatice este un fără lactate rețetă cu 20 de porții. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați betty blueberry muffin mix, ou, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Blaturi De Briose Cu Afine, Blaturi De Briose Cu Afine, și Blaturi De Briose Cu Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218° (sau400 pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Scurgeți afinele din amestecul de brioșe; clătiți și lăsați deoparte. Se amestecă amestecul de brioșe, apa, uleiul și oul într-un castron mediu doar până se omogenizează (aluatul poate fi cocoloaș). Amestecați ușor afinele.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile și vârfurile încep să se rumenească. Se răcește cu 1 minut înainte de a scoate din foaia de cookie.