Blaturi De Brioșă Cu Afine Sălbatice

Blaturi De Brioșă Cu Afine Sălbatice
Blaturi de brioșă de afine sălbatice este un fără lactate rețetă cu 20 de porții. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 72 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Mergeți la magazin și ridicați betty blueberry muffin mix, ou, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Blaturi De Briose Cu Afine, Blaturi De Briose Cu Afine, și Blaturi De Briose Cu Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218° (sau400 pentru tigaie întunecată sau antiaderentă).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Scurgeți afinele din amestecul de brioșe; clătiți și lăsați deoparte. Se amestecă amestecul de brioșe, apa, uleiul și oul într-un castron mediu doar până se omogenizează (aluatul poate fi cocoloaș). Amestecați ușor afinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Amestec De BrioșeAmestec De Brioșe
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile și vârfurile încep să se rumenească. Se răcește cu 1 minut înainte de a scoate din foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista