Bisque de praz și Bietă
Praz și Chard Bisque este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această supă are 94 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de piper, lapte, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Ceapă De Praz, Bisque De Cartofi-Praz, și Bisque De Cartofi-Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capătul tulpinii și vârful verde dur din Praz; desprindeți și aruncați stratul exterior.
Tăiați prazul în jumătate pe lungime și țineți fiecare jumătate sub apă curentă rece, separând straturile pentru a clăti bine. Tăiați grosolan.
Clătiți și scurgeți bietul. Tăiați capetele tulpinii decolorate și aruncați-le. Tăiați subțire tulpinile în cruce și tăiați grosolan frunzele.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, amestecați bulionul cu tulpinile și frunzele de praz și bietă. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt foarte fragede când sunt străpunse, aproximativ 12 minute.
Cu o lingură cu fante, transferați legumele într-un blender sau robot de bucătărie.
Adăugați aproximativ 1/2 cană de lichid de gătit și rotiți până se omogenizează.
Se toarnă pur înapoi în tigaie.
Adăugați lapte și 1/4 linguriță de piper; se amestecă doar până la abur, 3 până la 4 minute.
Polonic bisque în boluri largi.
Se presară în mod egal cu ou tocat și arpagic.
Adăugați sare și mai mult piper după gust.