Biscuiți Serioși: Biscotti Cu Fistic-Cireșe

Biscuiți Serioși: Biscotti Cu Fistic-Cireșe
Reteta Cookie-uri serioase: Biscotti fistic-cireșe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 42 de cenți pe porție. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fistic Cherry Biscotti, Biscotti cu fistic și cireșe uscate, și Biscotti Cu Ciocolată-Fistic-Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți ușor (sau tapetați cu pergament) o foaie de copt mare (18 x 13 inci).
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron de dimensiuni medii, bateți untul, zahărul, sarea, vanilia și pudra de momeală până când amestecul este neted și cremos. Bateți ouăle; aluatul poate părea ușor coagulat. Reduceți viteza mixerului, adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Aluatul va fi destul de moale și lipicios, dar ar trebui să-și păstreze forma atunci când îl aruncați dintr-o lingură. Se amestecă fisticul și cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
CireșeCireșe
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită, modelându-l într-un buștean dur de aproximativ 14 inci lungime. Va avea aproximativ 2 1/2 inci lățime și aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți aluatul timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească pe tigaie oriunde între 5 și 25 de minute; doar lucrați-l în programul a orice altceva faceți în bucătărie. Cu cinci minute înainte de tăiere, utilizați o sticlă de pulverizare umplută cu apă la temperatura camerei pentru a pulveriza ușor, dar bine buștenul, asigurându-vă că acoperiți părțile laterale, precum și partea superioară. Înmuierea crustei doar acest pic va face felierea biscotti mult mai ușoară. Reduceți temperatura cuptorului la 325 km F. așteptați încă 5 minute, apoi tăiați biscotti în felii de 1/4 până la 3/4 inch. Cât de gros le feliați depinde de o serie de factori. Această rețetă, fără nuci sau suplimente, este ușor de tăiat subțire. Odată ce începeți să adăugați chipsuri, migdale, stafide și alte ingrediente groase, o felie de 3/4 inch este mai realistă. Când tăiați, asigurați-vă că tăiați drept în sus și în jos, dacă tăiați într-un unghi, biscotti pot fi mai groși în partea de sus decât în partea de jos și se vor răsturna în timpul celei de-a doua coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
MigdaleMigdale
StafideStafide
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
ApăApă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Așezați biscotti în poziție verticală pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și transferați-le într-un suport pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista