Biscuiți Serioși: Biscotti Cu Fistic-Cireșe
Reteta Cookie-uri serioase: Biscotti fistic-cireșe este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 42 de cenți pe porție. 46 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fistic Cherry Biscotti, Biscotti cu fistic și cireșe uscate, și Biscotti Cu Ciocolată-Fistic-Cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți ușor (sau tapetați cu pergament) o foaie de copt mare (18 x 13 inci).
Într-un castron de dimensiuni medii, bateți untul, zahărul, sarea, vanilia și pudra de momeală până când amestecul este neted și cremos. Bateți ouăle; aluatul poate părea ușor coagulat. Reduceți viteza mixerului, adăugați făina și amestecați până se omogenizează. Aluatul va fi destul de moale și lipicios, dar ar trebui să-și păstreze forma atunci când îl aruncați dintr-o lingură. Se amestecă fisticul și cireșele.
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită, modelându-l într-un buștean dur de aproximativ 14 inci lungime. Va avea aproximativ 2 1/2 inci lățime și aproximativ 3/4 inch grosime.
Coaceți aluatul timp de 25 de minute.
Scoateți-l din cuptor și lăsați-l să se răcească pe tigaie oriunde între 5 și 25 de minute; doar lucrați-l în programul a orice altceva faceți în bucătărie. Cu cinci minute înainte de tăiere, utilizați o sticlă de pulverizare umplută cu apă la temperatura camerei pentru a pulveriza ușor, dar bine buștenul, asigurându-vă că acoperiți părțile laterale, precum și partea superioară. Înmuierea crustei doar acest pic va face felierea biscotti mult mai ușoară. Reduceți temperatura cuptorului la 325 km F. așteptați încă 5 minute, apoi tăiați biscotti în felii de 1/4 până la 3/4 inch. Cât de gros le feliați depinde de o serie de factori. Această rețetă, fără nuci sau suplimente, este ușor de tăiat subțire. Odată ce începeți să adăugați chipsuri, migdale, stafide și alte ingrediente groase, o felie de 3/4 inch este mai realistă. Când tăiați, asigurați-vă că tăiați drept în sus și în jos, dacă tăiați într-un unghi, biscotti pot fi mai groși în partea de sus decât în partea de jos și se vor răsturna în timpul celei de-a doua coacere.
Așezați biscotti în poziție verticală pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 25 de minute.
Scoateți din cuptor și transferați-le într-un suport pentru a se răci.