Biscuiți Obișnuiți Fără Gluten
Rețeta de biscuiți obișnuiți fără Gluten este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. Dacă aveți la îndemână praf de copt, amidon de tapioca, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 112 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Crackers Crocante Însămânțate În Trei Moduri (Fără Gluten, Fără Cereale, Vegan, Paleo, Fără Nuci), Biscuiți de casă din semințe de in și cânepă / fără cereale și fără Gluten, și Biscuiți Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Linie foaie de copt cu margini cu hârtie pergament. În bolul mixerului de stand prevăzut cu atașament plat cu palete, combinați făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de tapioca, zahărul, praful de copt și sarea.
Se amestecă timp de 20 de secunde la viteză mică pentru a combina.
Se amestecă la viteză mică până când nu rămân bucăți mari de scurtare, aproximativ un minut.
Amestecul ar trebui să semene cu o masă grosieră. Cu mixerul în funcțiune, adăugați apă.
Se amestecă până se formează aluat robust, aproximativ 30 de secunde. Dacă aluatul este uscat, adăugați o lingură suplimentară de apă.
Făină de orez ușor albă suprafața de lucru.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietor rotund de 2 inci și așezați rondele de aluat pe foaia de copt pregătită. Aluat spațial la aproximativ un centimetru distanță. Înțepați vârfurile de aluat de trei ori cu o furculiță. (Acest lucru permite aburului să scape de biscuiții de copt și asigură că biscuiții se coc ușor și crocant.)
Coaceți până când marginile sunt ușor maronii aurii, aproximativ 30 de minute.
Transferați biscuiții într-o grătar pentru a se răci. Adunați aluatul rămas, rulați și repetați. Păstrați biscuiții răciți într-un recipient sigilat timp de până la patru zile.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este RELAX Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.