Biscuiți Mini Candy Bar
Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, Mini Candy Bar Cookies ar putea fi o rețetă minunată fără lactate de încercat. O porție conține 238 de calorii , 3 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 86 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă de la Allrecipes necesită bomboane de nugat cu caramel și arahide acoperite cu ciocolată, ouă, ulei vegetal și apă. Funcționează bine ca desert ieftin. Această rețetă este plăcută de 186 de bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ prăjituri de bar cu lămâie , prăjituri granola cu ciocolată și prăjituri de trestie de bomboane de Crăciun divin .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie de copt. Desfaceți toate mini-bomboanele.
Goliți cele 2 amestecuri de tort într-un castron mare și amestecați ouăle, uleiul vegetal și apa în amestecuri. Aluatul va fi tare.
Rulați linguri grămadă de aluat în bile de 1 inch. Împingeți un mini baton de bomboane în bila de prăjituri și acoperiți cu grijă întreaga bucată de bomboane cu aluat. Dacă este vizibilă ciocolată, prăjitura se va scurge.
Puneți fursecurile umplute pe foile de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 11 minute. Biscuiții nu vor arăta maronii deasupra. Se răcește timp de 5 minute pe foile de copt înainte de a le scoate pentru a termina de răcit pe rafturi.