Biscuiți de fructe de pădure cu unt de miere de portocale

Biscuiți de fructe de pădure cu unt de miere de portocale
Scones Berry cu unt de miere portocaliu ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 948 calorii, 9g de proteine, și 71G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, coaja de portocală, fructe de pădure și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți de dovleac cu unt de boabe, Miere De Portocale Scones, și Biscuiți dublu-portocalii cu unt de portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puteți face acest lucru în mod vechi și adăugați ingrediente într-un borcan de zidărie, acoperiți cu capacul și agitați puternic timp de 10 minute sau puteți folosi robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Conserve BorcanConserve Borcan
2
Într-un bol procesor de alimente se adaugă toate ingredientele și porniți mare. Lichidul se va slosh, bici și apoi se va separa după aproximativ 4 minute. Când amestecul se separă (acestea sunt solidele de unt și laptele de unt), opriți procesarea și strecurați laptele de unt - va exista doar sub o ceașcă. Rezervați laptele de unt pentru a face biscuiții. Se strecoară untul și se strecoară uscat. Lucrați untul de câteva ori pentru a-l reuni pentru a forma o minge frumoasă. Refrigerați untul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un vas de procesare a alimentelor adăugați făină, zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați cuburi de unt rece și pulsați până când aveți textura de pesmet grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet GrosierPesmet Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4
Transferați într-un bol mare de amestecare, apoi adăugați 3/4 cană de lapte de unt și amestecați pentru a combina. Pe măsură ce vine împreună, adăugați fructe de pădure și pliați aluatul pentru a încorpora fructe de pădure, dar nu le rupeți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Aruncați linguri de aluat pe o tigaie cu foi căptușite cu pergament. Folosind o perie de patiserie, vopsiți ușor vârfurile fiecărei scone cu lapte de unt și presărați cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți până se rumenesc și frumos și pufos, aproximativ 17 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți din cuptor și transferați-l într-un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Se servește cald cu untul de miere portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MiereUnt De Miere
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista