Biscuiți de dovleac cu ghimbir
Supă cremă de dovleac cu ghimbir durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 453 de calorii , 28 g de proteine și 28 g de grăsimi per porție. Pentru 2,33 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, și una aș spune că a fost perfectă. Vă este oferită de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați făină, extract de vanilie, cimbru și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Per total, această rețetă obține un scor solid de 53% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de vită cu ghimbir , Supă cremă de roșii uscate la soare și busuioc Alouette și Supă cremoasă de creveți .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, sotați șalotele, ceapa și ghimbirul în ulei până se înmoaie. Adăugați făina și amestecați până se omogenizează; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se rumenesc. Adăugați treptat supa și cidrul. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Adăugați dovleacul, siropul și condimentele. Aduceți din nou la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 10 minute.
Luați de pe foc; răciți puțin.
Într-un blender, mixați supa în tranșe până obțineți o compoziție omogenă. Puneți totul înapoi în tigaie. Adăugați smântâna și vanilia; încălziți (nu fierbeți). Dacă doriți, stropiți porțiile individuale cu smântână suplimentară și decorați cu crenguțe de cimbru.