Biscuiți De Caise
Caise Scones este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 8 porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr, ou, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 22 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise, Biscuiți De Caise, și Biscuiți De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. ungeți foaia de biscuiți.
Se amestecă Bisquick, caise, 3 linguri de zahăr, frișca și oul până se formează aluatul moale. Întoarceți aluatul pe suprafața prăfuită cu Bisquick; rulați în Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 10 ori.
Puneți aluatul în cerc de 8 inci pe foaia de biscuiți (dacă aluatul este lipicios, înmuiați degetele în Bisquick).
Ungeți aluatul cu lapte; se presară cu 2 linguri de zahăr.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți aproximativ 12 minute sau până se rumenesc; separați cu grijă pene.