Biscuiți De Căpșuni-Migdale

Biscuiți De Căpșuni-Migdale
Scones de căpșuni-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 135 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de căpșuni, sare, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Biscuiți De Căpșuni-Migdale, Biscuiți Cu Migdale De Căpșuni, și Strawberry Almond Chocolate Chip Scones {Vegan} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 și aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, combinați făina de patiserie universală și integrală cu zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă 1 1/4 căni de zară și se pliază cu grijă căpșunile feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
GrâuGrâu
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Folosind o lingură de înghețată sau o lingură, scoateți aluatul în 16 movile pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Ungeți biscuiții cu lapte de unt și presărați cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului timp de 30 până la 35 de minute, până când biscuiții sunt aurii și fierți; deplasați tigăile din față în spate și de sus în jos la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Lăsați biscuiții să se răcească pe un suport timp de 30 de minute.
6
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Întindeți migdalele într-o farfurie și prăjiți aproximativ 8 minute, până devin aurii. Între timp, într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor cu zară, extract de migdale și sare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți biscuiții cu glazura, apoi acoperiți cu migdalele, apăsând pentru a le ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se lasă să se usuce 10 minute, apoi se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista