Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 138 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coacăze, unt, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Biscuiți Cu Morcovi Cu Gheață, Mini pâini de sfeclă și morcov cu gheață, și Biscuiți Cu Dovleac Cu Gheață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați 2 foi mari de copt cu pergament. Așezați o grătar peste o foaie de copt cu margini. Cernem făina, praful de copt și sarea pe o foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
Cuptor
2
Folosind un mixer electric la viteză medie-mare, bateți untul, zahărul și coaja până la lumină, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza; bateți în piure de ou și morcov. Răsturnați părțile laterale ale bolului. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Morcovi
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Amestecul va arăta coagulat.) Se amestecă amestecul de făină și coacăzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Aruncați aluatul cu linguri la 2 centimetri distanță pe foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute, schimbând foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Lăsați să se răcească pe foi pe rafturi de sârmă timp de 2 minute, apoi scoateți-le pe rafturi pentru a se răci complet.
1
Se amestecă sucul și untul. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Unt
Suc
2
Transferați într-o geantă ziplock. Decupați un colț; stropiți glazura peste fursecurile răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Glazură
3
Lăsați să stea până se întărește glazura, aproximativ 15 minute.