Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten

Cookie-urile fără fulgi de ovăz fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 164 calorii. Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 218 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ovăz de modă veche, sare, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți fără zahăr fără Gluten cu unt de arahide cu fulgi de ovăz, Fursecuri cu fulgi de ovăz cu cireșe de ciocolată neagră {vegan, fără gluten, fără zahăr rafinat}, și Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un blender sau râșniță de cafea, procesați 3/4 cană de ovăz într-o masă fină.
Bateți împreună ovăz măcinat, amidon de porumb, scorțișoară, praf de copt și salt.In un castron mare, folosind un mixer, bate untul și zaharurile până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ou și vanilie. Cu mixerul la scăzut, adăugați treptat amestecul de ovăz, bătând până se combină. Ori în stafide, și rămase oats.In loturi, aruncați aluatul în movile de 2 linguri pe o foaie de copt căptușită cu pergament, la 2 inci distanță.
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc la margini, 15 până la 18 minute.
Lăsați să se răcească pe foaie pe un suport de sârmă 2 minute, apoi transferați în raft și lăsați să se răcească complet.