Biscuiți Cu Ciocolată Italiană

Biscuiți Cu Ciocolată Italiană
Prăjiturile italiene cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 48 și costă 26 de cenți pe porție. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ciocolată, pudră de cacao, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Italiană, Biscuiți Cu Ciocolată Italiană Fără Ouă, și Biscuiți Cu Unt Italian Cu Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cerneti 3 cani faina de doua ori. Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, zahărul alb și cacao. Cremă 1 cană unt sau margarină; se amestecă în amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 1/3 cană de lapte, 1 linguriță de vanilie și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
LapteLapte
NuciNuci
4
Se amestecă bine cu mâinile până se omogenizează bine. (Aluat ar trebui să fie consistența crustă plăcintă, dar nu lipicios.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
AluatAluat
5
Pentru fiecare prăjitură, ciupiți aproximativ 1 linguriță de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
6
Rulați cu mâinile în bile, fiecare cu diametrul de aproximativ un inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Așezați pe foi de copt unse. Nu aplatiza.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți aproximativ 10 minute, până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți din foile de copt; se răcește pe rafturi. Când se răcește, stropiți fiecare generos cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Presărați cu stropi de bomboane, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
BomboaneBomboane
11
Pentru a face glazură de ciocolată: topiți pătratele de ciocolată la foc mic. Cremă cu 1 lingură de unt sau margarină, 1 linguriță de vanilie și 2 căni de zahăr de cofetărie. Adăugați treptat lapte fierbinte, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De CiocolataGlazura De Ciocolata
CiocolataCiocolata
UntUnt
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
LapteLapte

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate1
Revista