Biscuiți Clasici Cu Zahăr Cu Gheață

Biscuiți Clasici Cu Zahăr Cu Gheață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile clasice cu zahăr cu gheață. O porție conține 110 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de praf de copt, zahăr pudră, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Înghețat, Jennifer ' s Iced Sugar Cookies, și Biscuiți Cu Zahăr Cu Dovleac Înghețat.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti fursecurile, lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Puneți zahărul granulat și untul într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în 1 1/2 lingurițe de vanilie și albușuri de ou. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare jumătate de aluat într-o bilă; înfășurați fiecare jumătate de aluat în folie de plastic. Se răcește 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Desfaceți 1 bilă de aluat. Apăsați aluatul într-un cerc de 4 inci pe folie de plastic rezistentă. Acoperiți cu folie de plastic suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Rulați aluatul, încă acoperit, la o grosime de 1/4 inch. Repetați procedura cu bila de aluat rămasă. Se răcește aluatul 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți o porție de aluat din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Scoateți foaia superioară de folie de plastic;întoarceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Îndepărtați folia de plastic rămasă. Folosind un tăietor de 2 1/2 inch, tăiați aluatul în 18 fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Așezați fursecurile la o distanță de 2 inci pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe tigăi 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Repetați procedura cu jumătate de aluat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
13
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră și ingredientele rămase, amestecând cu un tel până se omogenizează. Lucrând cu 1 cookie la un moment dat, întindeți aproximativ 1 linguriță glazură uniform peste cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Lăsați să stea pe un suport de sârmă până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista