Biscuiți Cheddar cu șuncă și unt de miere-muștar

Biscuiți Cheddar cu șuncă și unt de miere-muștar
Cheddar Scones cu șuncă și unt de miere-muștar ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, lapte, cheddar grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțian. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Biscuiți Cu Miere-Cheddar, Apple Cheddar Scones cu glazură de miere și Stemilt Twitter Party, și Biscuiți Cheddar cu unt de arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. și ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Într-un castron mare cerne împreună făină, praf de copt, și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul în bucăți mici și cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie amestecați în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Cu o furculiță se amestecă Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză CheddarBrânză Cheddar
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați lapte și smântână, amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
4
Transferați amestecul pe o suprafață făinoasă și cu mâinile făinoase frământați până formează un aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Întindeți aluatul într-o rundă de 12 inci (aproximativ 1/2 inch grosime). Folosind un tăietor rotund canelat de 2 inci, tăiați scones și aranjați aproximativ 1/2 inch pe foaia de copt. Adunați și răsturnați ușor resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Tăiați mai multe scones și aranjați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți scones în mijlocul cuptorului până la auriu pal, aproximativ 12 minute, și transferați într-un raft pentru a se răci. Scones pot fi făcute cu 1 zi înainte și păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei reci.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Într-un castron mic se amestecă împreună unt, muștar și miere. Rupeți fiecare frunză de salată în 4 bucăți. Împărțiți scones și întindeți fiecare parte divizată cu unt de muștar de miere. Faceți sandvișuri cu biscuiți, salată verde și felii de șuncă pliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
MuștarMuștar
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MiereMiere
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista