Biscuiți Anzac
Biscuiții Anzac necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 24 și costă 9 cenți pe porție. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr brun, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscuiți Anzac, Biscuiți Anzac, și Biscuiți Anzac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron; amestecați bine.
Adăugați margarină, apă și sirop; amestecați bine. Aruncați cu linguri de nivel, la 2 centimetri distanță, pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Coaceți la 325 timp de 12 minute sau până când este aproape setat.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când este ferm.
Scoateți cookie-urile din foile de copt.
Așezați pe rafturi de sârmă; lăsați să se răcească complet.
Notă: am descoperit că aceste fursecuri erau mult mai bune atunci când erau făcute cu sirop de trestie aurie, cum ar fi Lyle ' s. siropul de trestie este mai gros și mai dulce decât siropul de porumb și poate fi găsit în cutii de lângă jeleuri și siropuri sau în magazine specializate în produse din Caraibe și Creole.