Biscotti de turtă dulce cu alune

Reteta Biscotti Turta dulce cu Alune se poate face in aproximativ 55 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 116 calorii . Această rețetă servește 30. Pentru 24 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, extract de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Va fi un succes la evenimentul tău de Crăciun . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 13% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Biscotti cu alune și ciocolată , Biscotti cu ciocolată și alune și Biscotti cu moca și alune .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați primele opt ingrediente.
Pune 1/2 cană de ovăz într-un robot de bucătărie mic; acoperiți și procesați până la măcinare. Amestecați restul de ovăz și ovăz măcinat în amestecul de făină. Într-un castron mic, bateți ouăle, melasa, uleiul și vanilia; bateți treptat amestecul de făină. Se amestecă alunele și stafidele. (Aluatul va fi gros.)
Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind mâinile ușor înfăinate, modelați fiecare într-o formă de 12 inchi. x 2 inch dreptunghi pe foi de copt tapetate cu hârtie de copt.
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește pe tigăi pe grătare de sârmă aproximativ 10 minute sau până când se întăresc.
Transferați dreptunghiuri coapte pe o placă de tăiat. Folosind un cuțit zimțat, tăiați în diagonală în 3/4 inci. felii. Reveniți pe foile de copt, cu partea tăiată în jos.
Coaceți 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sunt fermi.
Scoateți din tigăi pe grătare pentru a se răci complet.
Într-un cuptor cu microunde, topește chipsurile și scurtarea; se amestecă până la omogenizare.
Stropiți peste biscotti; se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați între bucățile de hârtie cerată în recipiente etanșe.