Biscotti De Primăvară

Biscotti De Primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați biscotti de primăvară. Această rețetă servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 86 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciocolată, nuci de fistic și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Gambe de miel fiert cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou De Divertisment De Primăvară, și pakora de ceapă de primăvară – cum se fac pakoras de ceapă de primăvară.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă împreună unt, zahăr, coajă de portocală și vanilie cu un mixer electric până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă ouăle și albușul de ou pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; amestecați treptat în amestecul cremă folosind o lingură de lemn. Se amestecă ciocolata albă, afinele uscate și fisticul. Acoperiți și răciți timp de 30 de minute sau până când aluatul nu mai este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și împărțiți-l în jumătăți. Formați fiecare jumătate într-un jurnal plat de aproximativ 12 inci lungime pe 3 inci lățime. Aranjați buștenii la cel puțin 3 centimetri distanță pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până la aur PAL. Lăsați buștenii să se răcească pe foaia de copt până când se răcește suficient pentru a se manipula. Pe o placă de tăiere, tăiați buștenii transversal pe o diagonală în felii groase de 1 inch. Aranjați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Coaceți încă 15 minute sau până la auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați biscotti în rafturi de sârmă și răciți complet. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista