Biscotti de lămâie cu burniță de lămâie acră
Rețeta Biscotti de lămâie cu burniță de lămâie acră este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 24 de porții cu 111 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Biscotti de lămâie cu burniță de lămâie acră, Scoici cu burniță de lămâie, și Tort Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul și praful de copt într-un castron mare.
Combinați coaja, 1 lingură de suc de lămâie, extract, ulei și ouă și adăugați la amestecul de făină, amestecând până se omogenizează bine (aluatul va fi uscat și sfărâmicios). Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 7 până la 8 ori. Împărțiți aluatul în jumătate. Formați fiecare porție într-o rolă lungă de 8 inci.
Așezați rulourile la o distanță de 6 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; aplatizați fiecare rolă la o grosime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește timp de 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 15 (1/2 inch).
Așezați feliile, tăiați părțile în jos, pe foaia de copt. Reduceți temperatura cuptorului la 325; coaceți timp de 10 minute. Întoarceți cookie-urile; coaceți încă 10 minute (cookie-urile vor fi ușor moi în centru, dar se vor întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți din foaia de copt și răciți complet pe grătar.
Combinați 1 lingură de suc de lămâie și zahăr pudră și stropiți peste biscotti.