Biscotti Cu Fistic-Afine

Biscotti Cu Fistic-Afine
Reteta Biscotti fistic-afine este gata în aproximativ 1 oră și 17 minute și este cu siguranță un remarcabil vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest desert are 727 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este spectaculos. Încercați Biscotti Cu Fistic De Afine, Biscotti de afine-fistic, și Biscotti Cu Fistic De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și zahărul într-un castron mare la viteză medie cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați ouăle, bătând bine; bateți în coaja de portocală și extrageți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
OuăOuă
3
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de unt, bătând la viteză mică până se omogenizează. Se amestecă afine și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
AfineAfine
Nuci De FisticNuci De Fistic
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Împărțiți aluatul în jumătate. Folosind mâinile ușor făinoase, modelați fiecare porție într-un buștean de 14" x 2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Așezați ambele Bușteni la 3 " distanță pe o foaie mare de copt tapetată cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 325 timp de 28 de minute sau până când este ferm la atingere. Busteni reci pe foaia de copt 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Tăiați fiecare buștean în felii diagonale groase de 1/2"cu un cuțit zimțat folosind o mișcare ușoară de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
8
Așezați felii, tăiate cu fața în jos, pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți 9 minute; întoarceți cookie-urile și coaceți încă 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați biscotti pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 17 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista