Biscotti Cu Ciocolată Dublă
Biscotti cu ciocolată dublă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 67 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână minichipuri de ciocolată semidulce, ouă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti Cu Ciocolată Dublă, Biscotti Cu Ciocolată Dublă, și Biscotti Cu Ciocolată Dublă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Combinați vanilia, ouăle și albușul de ou într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă; se amestecă până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Întoarceți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Cu mâinile făinoase, modelați fiecare jumătate de aluat într-o rolă lungă de 12 inci; bateți la grosimea de 1/2 inci.
Coaceți la 350 timp de 22 de minute.
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 18 (1/2 inch). Stați cu grijă felii în poziție verticală pe foaia de copt.
Coaceți biscotti încă 15 minute sau până aproape ferm (biscotti va fi ușor moale în centru, dar se va întări pe măsură ce se răcesc).
Scoateți biscotti din foaia de copt; se răcește complet pe grătar.