Biscotti Cu Ciocolată Dublă

Biscotti Cu Ciocolată Dublă
Biscotti cu ciocolată dublă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 36 de porții cu 67 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână minichipuri de ciocolată semidulce, ouă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti Cu Ciocolată Dublă, Biscotti Cu Ciocolată Dublă, și Biscotti Cu Ciocolată Dublă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin sare) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați vanilia, ouăle și albușul de ou într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă; se amestecă până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în jumătate. Întoarceți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Cu mâinile făinoase, modelați fiecare jumătate de aluat într-o rolă lungă de 12 inci; bateți la grosimea de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți la 350 timp de 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți rulourile de pe foaia de copt; se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Tăiați fiecare rolă în diagonală în felii de 18 (1/2 inch). Stați cu grijă felii în poziție verticală pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți biscotti încă 15 minute sau până aproape ferm (biscotti va fi ușor moale în centru, dar se va întări pe măsură ce se răcesc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți biscotti din foaia de copt; se răcește complet pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Revista