Bile De Banane-Caju
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Bile de banane-caju ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână fasole de vanilie, fulgi de ovăz, curmale medjool și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bile De Nucă De Cocos Caju, Bile De Curmale Cu Cardamom De Caju, și Bile De Energie Mango Caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați banana în felii de aproximativ 3/4 inch grosime și așezați-le pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 60% Putere timp de aproximativ 7 minute, până când cea mai mare parte a umezelii a fiert din banană: răzuiește banana de pe farfurie cât este încă fierbinte (face curățarea mai ușoară) și lasă să se răcească. Pulsați caju în robotul de bucătărie până când sunt măcinate grosier.
Adăugați semințele de in și fulgi de ovăz și pulsați de câteva ori.
Adăugați banana și curmalele și răzuiți semințele din boabele de vanilie în procesor. Se amestecă într-o pastă groasă. Umeziți-vă mâinile. Scoateți pasta îngrămădind lingurițe și formați în bile mici.
Așezați fiecare pe o farfurie, fără a atinge. Acoperiți și păstrați la frigider.