Big Mike Burger
Big Mike Burger ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.19 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție conține 1462 calorii, 57G de proteine, și 113g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cap la magazin și ridica chuck sol, nuci pecan, muștar, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Clătite mari și pufoase cu lapte de unt, Magia lui Mike, și Mike Romanoff pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul sau grătarul. Împărțiți carnea de vită măcinată în 12 plăcinte plate. Sote parțial slănină - grăsimea ar trebui să înceapă redarea, dar nu ar trebui să fie crocantă.
Amestecați nucile pecan, pătrunjelul, ceapa și untul împreună.
Răspândiți amestecul pe 6 din patties. Se acoperă cu 6 torturi rămase și se sigilează marginile cu slănina parțial sotată și se fixează cu o scobitoare de lemn. Broil sau gratar 10-15 minute, sau până când fierte la coacere dorit, de cotitură o dată.
Sare și piper carnea de vită, după gust.
Amestecați carnea de vită și untul cubat împreună cu mâinile și formați 6 bile. Împingeți o bucată de brânză americană în centrul fiecărei mingi. Mucegai carne de vită măcinată în jurul brânzei în formă de patty. Gatiti pe gratar fierbinte sau în tigaie la coacere dorit.
Sare și piper carnea de vită, după gust.
Amestecați carnea de vită și untul cubat împreună cu mâinile și formați 6 bile. Împingeți o bucată de brânză americană în centrul fiecărei mingi. Mucegai carne de vită măcinată în jurul brânzei în formă de patty. Gatiti pe gratar fierbinte sau în tigaie la coacere dorit.
Se amestecă toate ingredientele împreună până se amestecă bine.
Așezați 1 burger de pecan pe o bucată de jos de 6 chifle. Sus cu o altă bucată de fund de chiflă și burgerul cu unt. Se acoperă cu sos, salată, roșii, ceapă și o bucată de top din chiflă. Aruncați sau salvați pentru o altă utilizare restul de 6 bucăți de top.