Bietole Al Forno: sfeclă prăjită cu sparanghel

Bietole Al Forno: sfeclă prăjită cu sparanghel
Bietole Al Forno: sfecla prăjită cu sparanghel necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 250 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sulițe sparanghel jumbo, sare kosher, parmigiano-reggiano, și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rigatoni Al Forno (Rigatoni coapte) cu sparanghel prăjit și pe, Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), și Patate al forno (cartofi prăjiți la cuptor italieni).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți sarea kosher pe o foaie de prăjituri suficient de mare pentru a ține sfecla și așezați sfecla necojită pe sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se introduce la cuptor și se gătește 45 de minute. Între timp, tăiați centimetrul inferior lemnos al sparanghelului și curățați ultimii trei centimetri din fundul tulpinii și lăsați-l deoparte. Când au trecut cele 45 de minute, deschideți ușa cuptorului și așezați cu grijă sparanghelul în jurul sfeclei deasupra sării. Reveniți la cuptor și gătiți încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și scoateți sparanghelul pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați cu puțină sare în tigaia de prăjire. Lăsați sfecla să se răcească 5 minute și apoi curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Tăiați sfecla decojită în zaruri de 1/4 inci și puneți-o într-un bol de bucătărie. Îmbrăcați sfecla cu oțetul și uleiul rămas și condimentați-le cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați frisee în vasul de sfeclă și aruncați pentru a amesteca bine. Aranjați amestecul de sfeclă și frisee peste sparanghel, radeți cioburile de Parmigiano și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cret AndiveCret Andive
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista