Biban de mare prăjit cu ulei de citrice și Avocado

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Basul de mare prăjit cu citrice și ulei de Avocado ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână avocado, ulei de avocado, portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma grepfruturile, puteți urma acest fel principal cu Mere Coapte ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 83%. Rețete similare includ Biban de mare prăjit cu ulei de citrice și Avocado, Ceviche fierbinte și picant de biban de mare Cholula cu ardei prăjiți, prăjituri Masa la grătar, porumb prăjit și marinată de citrice, și Biban de mare prăjit în tigaie cu vinetă de roșii cu citrice-moștenire.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. cu ajutorul unui cuțit mic, tăiați toată coaja și miezul albdin fructe. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membrane pentru a eliberasegmente în castron. Strângeți sucuridin membrane; aruncați membranele.
Scurgeți fructele, rezervând 1/2 cană de sucuri. Returnațisegmente și sucuri la castron. Condimentează cusare și piper.
Pat pește uscat. Se condimentează cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la căldură mare.
Adăugați ulei de struguri.
Adăugați pește; gătitfără a se mișca, apăsând ocazional peștele ușor cu o spatulă pentru a menține toată suprafața în contact cu tigaia, până când peștele devine maro auriu și se eliberează ușor din tigaie, 4-5 minute.
Întoarceți peștele, transferați-l în cuptor și prăjiți până ladoar opac în centru, 3-5 minute.
Așezați fructele și avocado pe farfurii.Sus cu fileuri. Lingură 2 linguri suc de citricepeste fructe pe fiecare farfurie.
Stropiți 1 lingurăulei de avocado peste pește și fructe.
Per porție: 415 calorii, 25 g grăsimi, 13 g carbohidrați
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.