Biban de mare prăjit cu ierburi cu Salsa Verde

Bibanul de mare prăjit cu ierburi cu Salsa Verde necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.95 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 321 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de oregano, cimbru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban de mare prăjit cu ierburi cu Salsa Verde, Bas Cu Dungi Cu Salsa Verde Și Legume Prăjite Mediteraneene, și Bas cu dungi cu Salsa Verde și legume prăjite mediteraneene.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 buc. F. periați ușor foaia de copt cu ulei de măsline.
Așezați fileurile de pește pe foaia de copt.
Periați peștele cu ulei de măsline; stropiți cu suc de lămâie.
Presărați pește cu sare și piper, apoi ierburi.
Coaceți peștele până când este opac în centru, aproximativ 10 minute.
Transferați peștele în farfurii. Puneți niște Salsa Verde peste pește. Treceți Salsa Verde rămasă separat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa