Biban de mare la grătar cu salsa Jalapeno-Mango

Biban de mare la gratar cu Jalapeno-Mango Salsa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 431 calorii, 18g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.39 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mango, sare și piper kosher, ardei iute jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare sunt Biban De Mare Chilian Cu Salsa De Mango La Grătar, Salsa Picantă De Mango Jalapeno, și Biban de mare la grătar cu salsa tropicală.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar pe plită la foc mediu-mare.
Stropiți peștele pe ambele părți cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Așezați peștele pe tigaia fierbinte și gătiți până la opac în centru, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie. Topiți fiecare bucată de pește cu 1/2 cană Jalapeno-Mango Salsa și serviți cu pene de var. Însoțiți cu orez alb, dacă doriți.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Prăjiți ușor ardeii iute jalapeno, întorcându-i în tigaie până când pielea lor este blisterată, aproximativ 5 minute. Puneți deoparte să se răcească. Odată răcit, tulpina, semințele și tocați fin ardeii iute și așezați-le într-un bol mare de amestecare.
Adăugați cilantro, mango, suc de lămâie și ceapă și condimentați cu sare și piper.
Serviți imediat sau păstrați salsa la frigider într-un recipient etanș până la 3 zile.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.