Biban De Mare Înnegrit La Grătar

Biban De Mare Înnegrit La Grătar
Bibanul înnegrit la grătar este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 3809 calorii, 639g de proteine, și 119g de grăsime. Pentru $56.62 pe portie, această rețetă acoperă 66% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Un amestec de piper măcinat, biban de mare, crenguță de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma mărarul, puteți urma acest fel principal cu Desert De Ciocolată Cu Zmeură Quesadilla #Choctoberfest ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Biban De Mare Înnegrit La Grătar, Bas cu dungi înnegrite cu pâine cu lingură de porumb și verdeață, și Tilapia Înnegrită La Grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați toate condimentele într-un castron mic și amestecați bine.Se topește untul într-o cratiță mică la foc mediu și se toarnă în plăcuța de plăcintă.Scufundați bibanul de mare în unt topit, acoperind uniform ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
SeabassSeabass
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Presărați ambele părți ale bibanului cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
SeabassSeabass
4
Se pune pe grătar și se gătește acoperit timp de aproximativ 6 până la 8 minute sau până când se înnegrește și se descuamă ușor.Întoarceți la jumătatea timpului de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se servește cu lămâie și se ornează cu crenguțe de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Seabass funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateUșor
Gata În18 m.
Porții1
Scor De Sănătate86
Revista