Biban de mare în Papillote
Bibanul de mare din Papillote este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 335 calorii, 33g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $5.48 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, bas cu dungi, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Biban de mare chilian într-o pungă (en Papillote), Striped Bass en Papillote, și Biban de mare en papillote cu arome thailandeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie mare de copt cu folie, apoi stropiți cu 1 lingură de ulei.
Se usucă peștele și se presară ambele părți cu sare și piper. Aranjați fileurile, părțile pielii în jos, în 1 strat în centrul foliei pe foaia de copt și glisați 2 felii de lămâie sub fiecare file. Aranjați 2 crenguțe de cimbru deasupra fiecărui file.
Se încălzește restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 10 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu se fumează, apoi se fierbe usturoiul, amestecând ocazional, până devine auriu pal, aproximativ 30 de secunde.
Se adauga rosiile si un praf de sare si saut, amestecand din cand in cand, pana cand rosiile se inmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă caperele.
Puneți amestecul de roșii fierbinți peste pește, apoi acoperiți cu o altă foaie de folie, tentându-l ușor peste pește și sertizați marginile împreună strâns pentru a sigila.
Coaceți până când peștele este doar gătit, 12 până la 15 minute (în funcție de grosimea peștelui); verificați scoțând din cuptor și ridicând cu atenție un colț al foii superioare de folie, trăgând părțile laterale ale foii inferioare pentru a împiedica scurgerea lichidului. Dacă peștele nu este gătit, resigilați folia și continuați să coaceți, verificând la fiecare 3 minute.
Transferați fileurile cu felii de lămâie pe farfurii folosind o spatulă (aveți grijă să nu rupeți folia dedesubt) și lingurați roșiile și sucurile deasupra.
Serviți imediat, aruncând cimbru înainte de a mânca.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.