Bezele Surpriză

Bezele Surpriză
Surpriza bezea este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 24 de porții. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 67 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr, albușuri de ou, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 17 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează cel mai bine ca un hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Bezele Surpriză, Bezea, și Bezea.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C). Aliniați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți albușurile de ou, sarea, smântâna de tartru, zahărul și vanilia până când bezea este rigidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
SareSare
3
Îndoiți chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
4
Așezați 1 linguriță de bezea pe foile de prăjituri căptușite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți la 300 grade F (150 grade C) timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista