Bezea masticabilă cu caș de mandarină-lămâie

Bezea masticabilă cu caș de mandarină-lămâie
Bezea masticabilă cu caș de mandarină-lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mandarine, suc de lămâie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Înghețată de caș de mandarină cu bezea de marshmallow, Bezea De Ciocolată Masticabilă, și Cookie-Uri De Mandarină Chewy.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Pentru a pregăti bezea, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 6 (3 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați hârtia cu bandă de mascare pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Așezați albușurile și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se spumează. Măriți viteza mixerului la mediu-mare. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați 1 1/2 lingurițe amidon de porumb, 1/2 linguriță coajă de lămâie și 1 1/2 lingurițe suc de lămâie; bateți 1 minut sau până când amestecul este bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
5
Împărțiți amestecul de albuș de ou între 6 cercuri desenate pe hârtie pergament. Formați bezea în cuiburi cu laturile de 1 inch folosind partea din spate a unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6
Așezați foaia de copt în cuptor; reduceți imediat temperatura cuptorului la 22
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Coaceți bezea la 225 timp de 1 oră sau până se usucă la atingere. Opriți cuptorul (lăsați tigaia în cuptor); deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește bezea în cuptor 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți tigaia din cuptor; îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie. (Bezeaua va fi crocantă la exterior și moale la interior.)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a pregăti cașul, combinați zahărul granulat și următoarele 5 ingrediente (prin gălbenușuri) într-o cratiță medie; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura și gătiți 1 minut sau până când este gros și cu bule, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Se toarnă amestecul printr-o sită într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Așezați folie de plastic pe suprafața cașului și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
13
Cojiți și tăiați mandarinele; aruncați membranele. Lingurați aproximativ 2 1/2 linguri de caș în fiecare bezea. Completați fiecare bezea cu aproximativ 3 secțiuni de mandarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 48 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista