Bezea masticabilă cu caș de mandarină-lămâie
Bezea masticabilă cu caș de mandarină-lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 236 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 73 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mandarine, suc de lămâie, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Înghețată de caș de mandarină cu bezea de marshmallow, Bezea De Ciocolată Masticabilă, și Cookie-Uri De Mandarină Chewy.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Pentru a pregăti bezea, tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Desenați cercuri de 6 (3 inci) pe hârtie. Întoarceți hârtia; fixați hârtia cu bandă de mascare pe foaia de copt.
Așezați albușurile și sarea într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se spumează. Măriți viteza mixerului la mediu-mare. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Adăugați 1 1/2 lingurițe amidon de porumb, 1/2 linguriță coajă de lămâie și 1 1/2 lingurițe suc de lămâie; bateți 1 minut sau până când amestecul este bine combinat.
Împărțiți amestecul de albuș de ou între 6 cercuri desenate pe hârtie pergament. Formați bezea în cuiburi cu laturile de 1 inch folosind partea din spate a unei linguri.
Așezați foaia de copt în cuptor; reduceți imediat temperatura cuptorului la 22
Coaceți bezea la 225 timp de 1 oră sau până se usucă la atingere. Opriți cuptorul (lăsați tigaia în cuptor); deschideți parțial ușa cuptorului. Se răcește bezea în cuptor 1 oră.
Scoateți tigaia din cuptor; îndepărtați cu grijă bezeaua de pe hârtie. (Bezeaua va fi crocantă la exterior și moale la interior.)
Pentru a pregăti cașul, combinați zahărul granulat și următoarele 5 ingrediente (prin gălbenușuri) într-o cratiță medie; se aduce la fierbere, amestecând continuu. Reduceți căldura și gătiți 1 minut sau până când este gros și cu bule, amestecând continuu.
Scoateți tigaia de pe foc; adăugați unt, amestecând până se topește untul.
Se toarnă amestecul printr-o sită într-un castron.
Așezați folie de plastic pe suprafața cașului și răciți.
Cojiți și tăiați mandarinele; aruncați membranele. Lingurați aproximativ 2 1/2 linguri de caș în fiecare bezea. Completați fiecare bezea cu aproximativ 3 secțiuni de mandarină.