Bezea De Nucă De Cocos
Bezea de nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 19 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, cremă de tartru, zahăr de cofetari și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toateretete are 19 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Bezea De Nucă De Cocos, Bezea De Nucă De Cocos, și Bezea De Nucă De Cocos-Fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Într-un castron mic cu mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou și smântâna de tartru până se formează vârfuri moi. Bateți la viteză mare, presărați treptat zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până când zahărul este complet dizolvat. (Albii ar trebui să stea în vârfuri lucioase rigide.) Cu spatula de cauciuc, pliați în nucă de cocos și extrageți până se amestecă.
Aruncați amestecul cu lingurițe rotunjite pe o foaie mare de prăjituri, la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 1 oră sau până se usucă.
Scoateți la raft pentru a se răci.