Bezea de migdale cu fructe de padure de vara

Bezea de migdale cu fructe de padure de vara
Bezea de migdale cu fructe de pădure de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 224 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână cutii ml cremă dublă, zmeură, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 78 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coșuri de bezea de migdale cu caș de tei și fructe de pădure, Cireșe-Fructe De Pădure Bezea Torte, și Fructe Sălbatice Înconjurate De Bezea.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împrăștiați migdalele pe o foaie de copt și prăjiți timp de 6-8 minute până devin aurii. Se macină foarte grosier într-un mic robot de bucătărie, apoi se lasă deoparte. Cuptor inferior la 160C / ventilator 140C / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tapetați o foaie de copt cu pergament antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Bateți albușurile într-un bol de amestecare scrupulos curat până când s-au format vârfuri tari. Se amestecă jumătate din zahăr și se bate din nou până se formează din nou vârfuri rigide. Folosind o lingură de metal, pliați cu îndemânare zahărul rămas câte o lingură, urmată de majoritatea migdalelor (păstrați o mână mică înapoi). Înclinați bezea pe foaia căptușită și întindeți-o destul de aproximativ la un cerc de 20 cm. Împrăștiați peste migdalele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
5
Coaceți timp de 20 de minute, reduceți temperatura la 140C/120C ventilator/gaz 1, apoi coaceți încă 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați bezea să se răcească în cuptor cu ușa întredeschisă sau pe lateral după cum doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
În timp ce bezea se coace și dacă doriți să adăugați strălucirea unei ondulații de zmeură în cremă, faceți câteva linguri de pură apăsând 125g de zmeură printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Când vă apropiați de momentul asamblării, bateți smântâna până când este moale și tulbure. Ripple ușor prin aproximativ jumătate sau mai mult din zmeura pură prin cremă. Restul îl puteți servi separat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
9
Așezați bezea pe un fel de mâncare frumos. Puneți frișca liber peste bezea. Feliați căpșunile într-un mod aleatoriu. Strângeți fructele de pădure deasupra cremei și oferiți toate fructele rămase separat. Cerneti peste zaharul inghetat. Luați-vă la masă și faceți un arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista