Berry Cr Oktime Br Oktime Oktime

Berry Cr Oktime Br Oktime Oktime
Berry Cr Oktime br Oktime Oktime fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 556 calorii, 5g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mure, garnituri: zmeură, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, și Cr de Marrons castan Cr de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons de Marrons pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un bici de sârmă până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Așezați 8 până la 10 mure proaspete sau zmeură în fiecare dintre cele 5 (5 - x 1-inch) vase rotunde individuale de copt; turnați amestecul uniform peste fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
3
Așezați vasele într - o tigaie mare de prăjire sau într - o tigaie de jeleu de 15 x 10 x 1 inch. Se prepară 1/2-inch baie de apă (a se vedea elementele de bază Brle de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți la 275 timp de 45 de minute sau până când este aproape setat. Răciți cremă în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Presărați aproximativ 1 1/2 linguri de zahăr brun uniform peste fiecare cremă; așezați cremă în tigaie jellyroll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se fierbe 5 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până se topește zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
9
Garnisiți dacă doriți.
10
Notă: timpul de coacere este pentru 5 - x 1-inch rotund feluri de mâncare individuale de copt. Ca regulă generală, pentru a utiliza cupe de cremă de 4, 6 sau 8 uncii, coaceți încă 15 până la 20 de minute. Când crme brle este terminat, centrul va fi în continuare ușor lichid și un cuțit nu va ieși curat. Randamentul va varia în funcție de feluri de mâncare de dimensiuni diferite: pentru cupele de 4 uncii veți obține 10 porții, pentru cupele de 6 uncii veți obține 7 porții, iar pentru cupele de 8 uncii veți obține 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Nu vă panicați când vedeți termenul baie de apă. O baie de apă este pur și simplu o tigaie de prăjire sau jeleu. Apa creează o pernă din căldura cuptorului, permițând cremelor să se coacă încet, fără a se coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Nu te arde. Înainte de a scoate baia de apă din cuptor, îndepărtați o parte din apă cu un bec de ungere sau cu o ladă cu mâner lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Când fierbeți zahărul brun, apropiați crme brles cât mai aproape de elementul de încălzire. Pentru a face acest lucru, așezați o tigaie de prăjire inversată pe raftul superior al cuptorului; apoi așezați crme brles pe o foaie de copt deasupra tigaiei de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
O alternativă aventuroasă la broiler este o torță de sudură. Oaspeții dvs. de cină vor crede că ați înnebunit, dar torța oferă crusta sticloasă finală. Torsul este metoda de alegere a bucătarului profesionist.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1
Așezați cremele într-o tigaie umplută cu gheață, apoi fierbeți-le. Gheața menține crema rece în timp ce zahărul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Puteți coace crme brles înainte de timp, dar așteptați până la doar câteva minute înainte de servire pentru a carameliza zahărul. Zahărul caramelizat va începe să se lichefieze dacă cremele stau mai mult de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Am constatat că zahărul brun marca Dixie Crystals funcționează cel mai bine pentru crme brles. Se caramelizează uniform până la un maro auriu perfect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
4
Nu pierdeți banii pe salamandre vândute în cataloage gourmet și utilizate pentru caramelizarea vârfului crme brles. Ei lucrează ca fiare de branding pentru a topi zahărul brun. Când am încercat unul, am ajuns cu ars-nu caramelizat-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista