Bere Poate Pui

Berea poate pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 849 calorii, 52G de proteine, și 57G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.4 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bere, sare și piper kosher, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Pui prăjit cu bere-berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc la atâtea lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la foc mic, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți un grătar de ceainic cu cărbune oprit într-o parte pentru grătar indirect și adăugați lemnul de mere înmuiat sau așchii de lemn mesquite peste cărbuni.
Scoateți gâtul și mănușile și uscați puiul cu prosoape de hârtie.
Ungeți puiul peste tot cu ulei și presărați sare și piper și 3 linguri frecați uscat. Pune deoparte.
Deschideți cutia de bere, turnați aproximativ 1/2 cană de bere într-o ceașcă și beți-o (sau turnați-o peste așchii de lemn). Faceți o gaură suplimentară în partea de sus a cutiei cu un deschizător de cutii cu cheie pentru biserică.
Adăugați restul de 1 lingură de frecare uscată în cutia de bere (s-ar putea să se ridice puțin în partea de sus, dar nu vă faceți griji, este normal), usturoiul și rozmarinul.
Țineți puiul deasupra cutiei de bere și glisați puiul peste cutie. Îndoiți aripile înapoi în spatele puiului. Asigurați-vă că picioarele sunt în fața cutiei, susținând puiul.
Așezați puiul într-o tigaie de unică folosință.
Așezați tigaia pe grătarele grătarului de pe partea opusă a cărbunilor, puneți capacul și gătiți puiul până se rumenesc, iar temperatura internă înregistrează 160 de grade F în zona sânului și 175 de grade F în zona coapsei pe un termometru citit instantaneu, 1 până la 1 1/2 ore.
Scoateți de pe grătar (aveți grijă să nu vărsați conținutul cutiei de bere, deoarece va fi foarte fierbinte) și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a ciopli.
Folosiți o pereche de clești de blocare și apucați fundul cutiei de bere pentru a scoate din cavitatea puiului.
Așezați pe un platou sau o tăietură pentru a vă odihni și răci. Sculptați și serviți.