Bengaladumpa Vepudu (Cartofi Prăjiți)
Bengaladumpa Vepudu (cartofi Se amestecă-Fry) ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 226 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de gătit, piper măcinat, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de vită și varză se amestecă, Friptură De Susan Se Amestecă, și Carne de vită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare. Prăjiți ardeii roșii uscați de chile, semințele de chimen, urad dal și semințele de muștar în uleiul fierbinte până când semințele încep să se stropească.
Adăugați frunzele de curry și continuați să gătiți încă 30 de secunde. Se amestecă cartofii în amestec. Se condimentează cu sare. Gatiti si amestecati pana cand cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Presărați ardeiul roșu și pudra de chimen peste cartofi; gătiți încă 2 până la 3 minute.