Bețișoare De Pește Prăjite La Cuptor Cu Sos Tartar Din 'Lighten Up, America!

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați bețișoare de pește prăjite la cuptor cu sos Tartar de la 'Lighten Up, America! o încercare. Această rețetă servește 4. O porție conține 383 calorii, 33g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați capere, panko, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bețișoare de pește prăjite la cuptor cu sos Tartar, Bețișoare De Pește La Cuptor Cu Sos Tartar Ușor(Pentru Copii), și Bețișoare de pește cu sos Tartar.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Pentru a pregăti bețișoare de pește, Așezați făina într-un vas sau castron puțin adânc.
Așezați pesmetul într-un al doilea vas sau castron puțin adânc.
Combinați 3 linguri de apă și ou într-un al treilea vas sau castron superficial, amestecând cu un tel.
Tăiați peștele în benzi de 20 (4 x 1/2 inch). Dragați peștele în făină, scuturând excesul. Înmuiați peștele în amestec de ouă și dragați în pesmet.
Așezați pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți peștele cu spray de gătit.
Se coace la 375 de grade F timp de 30 de minute sau până când este crocant.
Presărați bețișoare de pește cu sare.
Pentru a pregăti sosul tartru, combinați toate ingredientele sosului într-un castron mic.
Serviți sosul tartru cu pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa