Baza De Sos Rosu-Marinara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul roșu Base - Marinaran. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 126 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Sos Marinara, și Sos Marinara III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie, gătind până când ceapa s-a înmuiat. Apoi, adăugați morcovii, amestecați și apoi adăugați vinul pentru a degrada. Apoi, reduceți focul la mediu și adăugați cimbru, gătind încă 5 minute.
Adăugați roșiile și sucurile, aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic. La final, adăugați busuiocul și continuați să gătiți la foc mic, 20 până la 30 de minute. Gustați să condimentați și să îndepărtați de pe foc.