Baza De Sos Rosu-Marinara

Baza De Sos Rosu-Marinara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul roșu Base - Marinaran. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 126 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Sos Marinara, și Sos Marinara III pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie, gătind până când ceapa s-a înmuiat. Apoi, adăugați morcovii, amestecați și apoi adăugați vinul pentru a degrada. Apoi, reduceți focul la mediu și adăugați cimbru, gătind încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați roșiile și sucurile, aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic. La final, adăugați busuiocul și continuați să gătiți la foc mic, 20 până la 30 de minute. Gustați să condimentați și să îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista