Batoane Umplute Cu Caramel De Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele umplute cu Caramel de ciocolată. Această rețetă servește 16. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 126 calorii. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, chipsuri de ciocolată, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane Ușor Umplute Cu Caramel De Ciocolată, Batoane De Nuc Cu Fulgi De Ovăz Umplute Cu Caramel, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu folie și pulverizați folia cu spray de gătit sau doar tapetați-o cu folie antiaderentă.Topiți untul într-o cratiță sau într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească.Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și zahărul împreună în vasul de amestecare.
Bateți împreună gălbenușul de ou, vanilia și untul topit, apoi turnați în amestec uscat și amestecați până se sfărâmă. Puneți 1 cană de amestec în frigider (răcirea puțin ajută la ușurarea sfărâmării). Apăsați restul în tigaie.Desfaceți cercurile de caramel și așezați-le peste aluat.Zdrobiți aluatul rezervat peste caramel și presărați chipsuri de ciocolată sau nuci deasupra.
Coaceți pe raftul central timp de 20 până la 23 de minute.
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei. Pentru o tăietură mai curată, răciți aproximativ o oră sau până când este ferm și rece.Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate sau bare