Batoane Granola

Batoane Granola
Granola Bars este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 205 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 60 de mâncăruri și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul valorii de 1 oră. Dacă aveți germeni de grâu, ovăz laminat de modă veche, semințe de floarea soarelui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Baruri Granola-To-Go, Batoane Granola, și Pe-The-Go Granola Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Ungeți un vas de copt din sticlă de 9 x 9 inci și lăsați-l deoparte. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Întindeți ovăzul, semințele de floarea soarelui, migdalele și germenii de grâu pe o tigaie cu jumătate de foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se introduce la cuptor și se prăjește 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, combinați mierea, zahărul brun, untul, extractul și sarea într-o cratiță medie și puneți-le la foc mediu. Gatiti pana cand zaharul brun s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
6
Odată ce amestecul de ovăz este gata, scoateți-l din cuptor și reduceți căldura la 300 de grade F. Adăugați imediat amestecul de ovăz în amestecul lichid, adăugați fructele uscate și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul în vasul de copt pregătit și apăsați în jos, distribuind uniform amestecul în vas și puneți-l în cuptor pentru a coace timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe UscateFructe Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Tăiați în pătrate și depozitați într-un recipient etanș până la o săptămână.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista