Batoane De Porumb Cheddar & Jalape
Cheddar & jalape crupe de porumb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 14 și costă 23 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 122 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zară, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Batoane De Porumb Cheddar Jalape8oro, Brioșe De Porumb Jalapeno Cheddar, și Jalapeimbolbo-Brioșe De Porumb Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți tigăile în mijlocul cuptorului 10 minute.
Bateți împreună făina de porumb, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Bateți împreună laptele de unt și oul într-un alt castron și adăugați amestecul de făină de porumb cu Cheddar, scallion, jalape Arkos și 2 linguri de unt, amestecând, până când sunt combinate.
Scoateți tigăile din cuptor și împărțiți restul de 2 linguri de unt între formele de băț de porumb. Împărțiți rapid aluatul între forme (aproximativ 3 linguri fiecare) și coaceți până când un tester iese curat și blaturile sunt aurii, 12 până la 15 minute.
Răciți bețișoarele de porumb în tigăi cu 3 până la 5 minute înainte de a le scoate din forme.
Dacă folosiți o tigaie din fontă, turnați tot aluatul în ea și coaceți 15 până la 20 de minute.