Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Batoanele de morcovi pentru copii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 15 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 380 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, nuci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Baby Blue: bare de bezea Blackberry și o familie mușcă dușul virtual pentru Bebeluși, Supă De Morcovi Pentru Copii, și Piureul De Morcovi Nu Este Mâncare Pentru Copii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună zahărul, scorțișoara, ouăle, vanilia și uleiul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Căpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Se adaugă bicarbonatul de sodiu, sarea și făina. Se amestecă borcanul cu morcovi, morcovi cruzi, stafide și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă bine.
4
Coaceți într-o tigaie unsă și făinată de 13x9 inch la 350 grade F (175 grade C) timp de 20 de minute. Verificați după 20 de minute introducând cuțitul curat în centru. Cuțitul ar trebui să iasă curat. Se răcește bine înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a face glazură: cremă împreună crema de brânză, 1/4 cană de unt, zahărul cofetarilor și vanilia. Bare răcite cu îngheț.