Batoane De Caramel Cu Scorțișoară

Batoane De Caramel Cu Scorțișoară
Batoanele de caramel cu scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 207 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Batoane De Prăjituri Cu Scorțișoară De Scorțișoară (Vegan + Fără Gluten), Scorțișoară Toffee Cheesecake Dip, și Scorțișoară Stafide-Nuci Caramele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti untul si zaharul brun la foc mic, intr-o tigaie cu sos, pana fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 12x18 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de unt, ouăle și vanilia. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea si scortisoara; se amestecă în amestecul de ouă până se omogenizează bine. Apoi amestecați nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți aluatul pe tigaia pregătită pentru jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. Presărați imediat chipsuri de ciocolată pe întreaga foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să stea 5 minute, apoi întindeți ciocolata uniform pe toată suprafața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Tăiați în pătrate.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista