Batoane Cu Unt De Arahide

Batoane Cu Unt De Arahide
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu unt de arahide. Această rețetă face 36 de porții cu 201 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt de arahide, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane Cu Unt De Arahide, Batoane Cu Unt De Arahide, și Batoane De Ciocolată Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați amestecul de biscuiți cu ciocolată dublă, 1/4 cană de ulei, 2 linguri de lapte și 1 ou până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu linguri uniform pe fundul tăvii de 13x9 inci fără grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie MixCookie Mix
CiocolataCiocolata
AluatAluat
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
În același castron mare, amestecați amestecul de biscuiți cu unt de arahide, 3 linguri de ulei, 1 lingură de lapte și 1 ou până se formează aluat moale. Aruncați aluatul cu linguri peste aluatul de ciocolată în tigaie. Rotiți ușor aluaturile împreună, folosind o spatulă metalică; întindeți și apăsați uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Arahide Cookie MixUnt De Arahide Cookie Mix
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți 25 până la 27 de minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți din cuptor; presărați uniform cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lăsați să stea 2 minute.
6
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, untul de arahide și suficient din cele 2 până la 3 linguri de lapte până când glazura este netedă și răspândită. Lingură glazură peste chipsuri de ciocolată; rotiți ușor ciocolata și înghețați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Unt De ArahideUnt De Arahide
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară cu arahide; apăsați ușor în topping. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista