Batoane Cu Cheesecake Butterscotch
O porție conține 263 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de extract de vanillan, lapte condensat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Batoane De Cheesecake Cu Dovleac, Butterscotch Cheesecake Topped Ciocolată Chip Cookie Baruri, și Batoane de Cheesecake cu ciocolată cu chipsuri de Butterscotch și crustă fragilă Brownie {Lightened Up}.
Instrucțiuni
Topiți chipsurile de butterscotch și untul într-o cratiță la foc mediu-mic; se amestecă firimiturile de biscuiți și nucile pecan.
Apăsați jumătate din amestec într-o tavă de copt de 13"x9" fără grăsime.
Bateți crema de brânză într-un castron mare până devine pufoasă; amestecați laptele condensat.
Adăugați vanilie și ou; se amestecă bine și se toarnă peste amestecul de firimituri. Se acoperă cu amestecul de firimituri rămas.
Coaceți la 350 de grade timp de 25 până la 30 de minute.
Se răcește până se întărește; se taie în bare.